Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡波(1)
Wu Por (1)  ♂





 
Filmography (1961-1974)
 
  演員 (77 films)
    生死牌 (1961)    
    崑崙三女俠夜盜香魂帕 (1961) ... 差頭
    浪子雙娃 (1962)    
    金鷹 (1964)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    故園春夢 (1964)    
    紅伶淚 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    皇帝出京 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    文素臣 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966) ... 將軍
    審妻 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    香江花月夜 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    秀才奇遇記 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    千面大盜 (1968)    
    我又來也 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    太極門 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    虎膽 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    荒江女俠 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    孫悟空智取黃袍怪 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    董夫人 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    血符門 (1971)    
    火併 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    快活林 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    群英會 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    雨夜殺手 (1974)