Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐龍(2)
Tong Lung (2)  ♂





 
Filmography (1972-1985)
 
  演員 (18 films)
    龍虎過江 (1972)    
    死亡界線 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    擒兇 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    唐山虎威殲殺手 (1974)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    江南八大俠 (1977)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    鬼搭手 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    靈犬八大俠 (1980)    
    少林童子功 (1981)    
    忍無可忍 (1984)    
    猛龍煞星 (1985)    
    洪門鬥惡者 (1985)