Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尹志文
Jimmy Wan Chi-Man  ♂

 
Filmography (2000-2017)
 
  副導演 (5 films)
    戀性世代 (2000)    
    怪獸學園 (2002)    
    太太 (2002)    
    金雞 (2002)    
    新警察故事 (2004)    
  導演 (4 films)
    戀人絮語 (2010)    
    四夜奇譚 (2010)    
    殺手歐陽盆栽 (2011)    
    醉后一夜 (2012)    
  美術 (1 film)
    Good Take! (2016)    
  演員 (8 films)
    慳錢家族 (2002) ... 電視台工作人員
    我要成名 (2006) ... 副導演
    伊莎貝拉 (2006)    
    破事兒 (2007) ... 護衛員
    血滴子 (2012)    
    低俗喜劇 (2012)    
    春嬌與志明 (2012)    
    同班同學 (2015)    
  場記 (2 films)
    賤精先生 (2002)    
    慳錢家族 (2002)    
  策劃 (4 films)
    破事兒 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    前度 (2010)    
    維多利亞壹號 (2010)    
  編劇 (6 films)
    伊莎貝拉 (2006)    
    出埃及記 (2007)    
    戀人絮語 (2010)    
    維多利亞壹號 (2010)    
    殺手歐陽盆栽 (2011)    
    春嬌救志明 (2017)