Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪化郎
Hung Fa-Long
Aliases:  洪化朗





 
Filmography (1966-1982)
 
  道具 (5 films)
    龍門客棧 (1967)    
    虎山行 (1969)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    俠女 (1971)    
  演員 (42 films)
    英雄烈女 (1966)    
    龍門客棧 (1967)    
    一代劍王 (1968)    
    鐵娘子 (1969)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    雲山夢回 (1971)    
    狐鬼嬉春 (1971)    
    惡報 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    濟公活佛 (1975)    
    獵人 (1975)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    八大門派 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    大英雄 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    舊夢不須記 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    糊塗福星闖江湖 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    海軍與我 (1981)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    吹牛大王 (1982)    
    誰是無業遊民 (1982)