Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵羅輝
Shao Lo-Hui  ♂
Aliases:  梅芳玉,  邵守利





 
Filmography (1955-1991)
 
  導演 (31 films)
    雨夜花 (1955)    
    薛仁貴與柳金花 (1957)    
    雨中鳥 (1957)    
    夜半路燈 (1957)    
    西北雨 (1958)    
    八月十五夜 (1958)    
    乞丐與藝妲 (1958)    
    蛇郎君 (1959)    
    桃老大伏匪記 (1961)    
    劍龍小神俠 (1961)    
    金銀天狗 (1962)    
    李世民夢遊地府 (1962)    
    雙雄大鬥雙假面 (1962)    
    舊情綿綿 (1962)    
    牛伯伯 (1963)    
    義犬救子 (1963)    
    小按君 (1963)    
    媽媽十一歲 (1964)    
    群犬復仇 (1964)    
    子 (1964)    
    再會啦心愛的人 (1965)    
    紅手巾 (1965)    
    浪人與女學生 (1965)    
    流浪天涯三兄妹 (1965)    
    神劍三兄妹 (1966)    
    遊俠老黑狗 (1966)    
    女盲劍客 (1966)    
    一朵小花 (1969)    
    像霧又像花 (1970)    
    愛的秘密 (1971)    
    誓言 (1974)    
  演員 (69 films)
    蛇郎君 (1959)    
    桃老大伏匪記 (1961)    
    媽媽在那裡 (1963)    
    俠中俠 (1968)    
    大小善 (1968)    
    劍王子 (1969) ... 王義俠
    武林龍虎鬥 (1970)    
    百忍道場 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    童子功 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    怒吼 (1972)    
    血豹 (1972)    
    惡報 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    龍虎豹 (1972)    
    中國人 (1972)    
    上海灘 (1972)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    強中手 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    大小遊龍 (1974)    
    少林和尚 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    大追蹤 (1974)    
    出租左手的人 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    狐神 (1975)    
    鬼琵琶 (1975)    
    風塵女郎 (1975)    
    打破地獄門 (1975)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    關東五大俠 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    小雨絲絲 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    醉猴女 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    大鷹王 (1979)    
    豆芽夢 (1981)    
    飛頭魔女 (1982)    
    英雄豪傑 (1983)    
    安安 (1984)    
    夢斷情天 (1985)    
    我這樣過了一生 (1985)    
    媽媽再愛我一次 (1988)    
    流氓執照 (1989)    
    左手搏擊王 (1990)    
    福星威龍 (1991)    
  編劇 (3 films)
    薛仁貴征東 (1957)    
    西北雨 (1958)    
    遊俠老黑狗 (1966)