Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘章明
Pan Chang-Ming  ♂
Aliases:  潘康明,  潘長明





 
Filmography (1971-1993)
 
  動作設計 (13 films)
    龍形八劍 (1971)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    誰敢動我 (1974)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    龍威山莊 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    一代天嬌 (1979)    
    中原一點紅 (1979)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    殭屍大鬧西門町 (1988)    
    玄女幽魂 (1990)    
    魔女18 (1993)    
  演員 (52 films)
    黑白傘 (1971)    
    鐵掌穿腸腿 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    驚天動地 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    摶命彈腿 (1973)    
    黑路 (1973)    
    剋星 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    復仇者 (1973)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    誰敢動我 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    一代猛龍 (1974)    
    血性男兒 (1974)    
    南俠展昭 (1975)    
    死囚 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    龍威山莊 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    錦衣衛 (1979)    
    十八般武藝 (1980)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    少林寺酒天鬼童 (1982)    
    玉劍留香 (1983)    
    殭屍大鬧西門町 (1988)    
    闖將 (1988)    
    五湖四海 (1992)    
    黑街舞男 (1993)    
    魔女18 (1993)