Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳鳳真
Chen Feng-Chen  ♂
Aliases:  陳鳳鎮,  진봉진





 
Filmography (1970-1977)
 
  演員 (27 films)
    血染風雷莊 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    鳳飛飛 (1971) ... 金標
    六刺客 (1971) ... 張守正
    雙俠 (1971)    
    天下第一拳 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    太陰指 (1972) ... 朱劍
    落葉飛刀 (1972)    
    蕩寇誌 (1973)    
    賣命 (1973)    
    女集中營 (1973) ... 老張
    老虎燕星 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    黑髮 (1974)    
    黑豹 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    下流社會 (1976) ... 李成功
    老虎嶺女子監獄 (1976)    
    國際警察 (1976)    
    王龍 (1976)    
    首弟子 (1976)    
    少林門 (1976)    
    老虎嶺女子監獄 2 (1977)    
    破戒 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)