Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳寶亮
Chan Bo-Leung  ♂





 
Filmography (1969-1982)
 
  演員 (30 films)
    龍城十日 (1969)    
    十三條蟲 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970) ... 大師兄段其雄
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    龍虎鬥金剛 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    血豹 (1972)    
    女拳師 (1972) ... 吳佑申
    精忠報國 (1972)    
    鬼面人 (1973)    
    虎娃兒 (1974)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    生龍活虎 (1974)    
    惡徒 (1975)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    刀魂 (1977)    
    第三把飛刀 (1978)    
    少林十八銅女 (1978)    
    要命的小方 (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    苦海女神龍 (1981)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    少林寺酒天鬼童 (1982)