Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
閔敏(1)
Man Man (2)  ♂
Aliases:  關敏





 
Filmography (1958-1990)
 
  副導演 (1 film)
    東方漢 (1973)    
  演員 (151 films)
    血濺孤堡 (1958)    
    合歡山上 (1958)    
    情人石 (1964)    
    八十八號情報員 (1964)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    護駕 (1968)    
    血城 (1968)    
    血戰八大盜 (1968) ... 魏波生
    天下第一劍 (1968)    
    情關 (1968)    
    八步追魂 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    濟公活佛 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    謎俠 (1969)    
    野店 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    神狐鬼俠 (1970)    
    血手觀音 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    小翠 (1970)    
    三娘教子 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    黑旋風 (1970)    
    狐妻 (1970)    
    金劍冤魂 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    母與女 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    劍 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    大盜 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    洪門兄弟 (1972)    
    龍虎過江 (1972)    
    殘愛 (1972)    
    拳女 (1972)    
    擂台 (1972)    
    看見你就笑 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    秋決 (1972) ... 獄卒
    驚天動地 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    戰神灘 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    彩雲飛 (1973)    
    龍虎空手道 (1973)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    拳影 (1973)    
    復仇者 (1973)    
    東方漢 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    強中手 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    威猛金龍 (1974)    
    鬼馬兩金剛 (1974)    
    少林和尚 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    愛情集中營 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    出租左手的人 (1974)    
    猛龍征東 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    咆哮山林 (1975)    
    天后 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    少林木人巷 (1976)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    劍霜刃 (1976)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    燈籠街 (1977)    
    水月門 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    煙水寒 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    又是黃昏 (1978)    
    太空式的愛情 (1978)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    城隍爺 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    野貓八翻 (1979)    
    追命人 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    索命三娘 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    忘憂草 (1979)    
    棍王 (1979)    
    中原一點紅 (1979)    
    老頭拳頭大饅頭 (1979)    
    海女 (1979)    
    神捕 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    悲之秋 (1979)    
    心變 (1988)    
    左手搏擊王 (1990)