Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮志強
Andrew Fung Chih-Chiang  ♂

 
Filmography (1997-2016)
 
  副導演 (1 film)
    古惑天堂 (1997)    
  故事 (1 film)
    大樂師.為愛配樂 (2016)    
  導演 (3 films)
    懸紅 (2012)    
    超級經理人 (2013)    
    大樂師.為愛配樂 (2016)    
  演員 (5 films)
    天生一對 (2006)    
    人間喜劇 (2010) ... 小強
    八星報喜 (2012) ... 馮逢
    微交少女 (2013)    
    超級經理人 (2013)    
  場記 (2 films)
    豪情蓋天 (1997)    
    古惑天堂 (1997)    
  編劇 (16 films)
    少林足球 (2001)    
    慳錢家族 (2002)    
    天生一對 (2006)    
    單身部落 (2007)    
    每當變幻時 (2007)    
    文雀 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    長江七號 (2008)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    報應 (2011)    
    懸紅 (2012)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    超級經理人 (2013)    
    午夜蝙蝠 (2015)    
    美人魚 (2016)    
    大樂師.為愛配樂 (2016)