Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
薛彰文
Sit Cheung-Man  ♂





 
Filmography (1975-1993)
 
  演員 (36 films)
    八百壯士 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    唐山大兄2 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    彩霞滿天 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    南北腿王 (1980)    
    大地親情 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    東追西趕跑跳碰 (1980)    
    頂爺 (1981)    
    終身大事 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    失節 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    瘋狂年輕人 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    黑玫瑰 (1983)    
    誘惑 (1983)    
    American Commando 3: Savage Temptation (1987)    
    林投姐 (1988)    
    火燒島 (1990)    
    千人斬 (1993)