Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魏萊
Ngai Loi  ♂





 
Filmography (1966-1976)
 
  副導演 (7 films)
    虎山行 (1969)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    屠虎嶺 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    十八羅漢陣 (1975)    
  助理指導 (1 film)
    鐵扇神劍 (1971)    
  場記 (1 film)
    鳳陽花鼓 (1967)    
  演員 (17 films)
    辛十四娘 (1966) ... 親友甲
    鳳陽花鼓 (1967) ... 盜甲
    大劍客 (1968)    
    虎山行 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    楊子江風雲 (1969)    
    王者神劍 (1969) ... 霹靂火魔
    仙妻 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971) ... -
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    屠虎嶺 (1972)    
    潮州怒漢 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    新精武門 (1976)