Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林美齡
Lin Mei-Ling (1)  ♀
Aliases:  林美玲





 
Filmography (1971-1988)
 
  演員 (21 films)
    時來運轉 (1971)    
    法網追蹤 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    伏擊 (1979)    
    大鷹王 (1979)    
    清洪幫 (1979)    
    小丑對紅唇 (1980)    
    中國女兵 (1981)    
    海軍與我 (1981)    
    沙家十五女英豪 (1981)    
    手指拗出 (1981) ... 小燕
    吹牛大王 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    女子學校 (1982)    
    金粉夜叉 (1983)    
    野玫瑰 (1987)    
    新奇門遁甲 (1988)    
    怨女 (1988) ... 大奶奶
    大陸行 (1988)