Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石燕子
Sek Yin-Tsi  ♂





 
Filmography (1948-1987)
 
  故事 (1 film)
    女鬼嫁狀元(下集) (1959)    
  演員 (125 films)
    武松大鬧獅子樓 (1948)    
    爭妍鬥麗 (1948)    
    孫悟空大戰豬八戒 (1948)    
    方世玉與苗翠花 (1948) ... 方世玉
    富貴浮雲 (1948) ... 伶人
    花蝴蝶(下集大結局) (1948)    
    三盜九龍盃 (1949) ... 楊香武
    方世玉火燒紅雲寺 (1949)    
    方世玉萬里報師仇 (1949) ... 方世玉
    紅蝴蝶大戰採花賊 (1949) ... 採花賊花得利
    方世玉夷戰峨眉山 (1949)    
    背解紅羅 (1949) ... 蘇萬麟
    方世玉胡惠乾三探武當山 (1949) ... 方世玉
    峨嵋飛劍俠大破青螺谷 (1950)    
    甘鳳池與呂四娘 (1950)    
    江南八大劍俠 (1950)    
    方世玉大破白蓮教 (1950)    
    方世玉父子報血仇 (1950) ... 方世玉
    武潘安大鬧三門街 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    濟公三氣華雲龍 (1950) ... 華雲龍
    方世玉擂台招親(上集) (1950)    
    真假方世玉 (1950)    
    神俠金羅漢 (1950)    
    峨嵋鴛鴦劍 (1950)    
    峨嵋飛劍俠(下集) (1950)    
    方世玉血戰陰陽洞 (1950) ... 方世玉
    大刀王五血戰小霸王 (1950)    
    峨嵋飛劍俠 (1950)    
    飛劍俠血戰周家莊 (1950)    
    江湖奇俠 (1950)    
    楚雲雪夜盜檀郎 (1950)    
    關東九俠 (1950)    
    方世玉擂台招親(下集大結局) (1950)    
    關東九俠(二集) (1950)    
    斷腸姑嫂斷腸夫 (1950)    
    方世玉遠征巨靈峰 (1951)    
    百戰神弓 (1951)    
    花木蘭 (1951)    
    珠海三雄 (1951)    
    無敵連環鏢 (1951)    
    關東飛俠大戰方世玉 (1951) ... 方世玉
    方世玉三打木人巷 (1951)    
    少林五大奇俠 (1951)    
    紅衣女俠 (1951)    
    方世玉正傳 (1951)    
    多情孟麗君 (1951)    
    紅俠 (1951)    
    雌雄雙俠 (1951)    
    崑崙三劍俠 (1951)    
    哪宅爭奪聚寶盆 (1951) ... 哪咤
    飛刀李鳳嬌 (1951) ... 方世玉
    方世玉千里送艷娘 (1951)    
    大刀王五浴血殲仇記 (1951)    
    靚仔玉三打下山虎 (1951)    
    雷電追風劍 (1951)    
    怪面虎大鬧骷髏洞 (1952)    
    天賜黃金 (1952)    
    峨嵋女俠 (1952)    
    新海角紅樓 (1952)    
    方世玉肉搏洪熙官 (1952)    
    一曲鳳求凰 (1952)    
    生包公夜審奸郭槐 (1952)    
    綠林紅粉 (1952)    
    萬花錦繡 (1952)    
    恩情深似海 (1952)    
    大破黑風寨 (1952)    
    群雄威震龍鳳山 (1953)    
    糊塗脂粉客 (1953)    
    豬八戒招親 (1953)    
    搖山奪艷記 (1953) ... 趙霸
    血戰龍鳳山 (1953)    
    璇宮情侶 (1953)    
    爸爸萬歲 (1954)    
    娛樂昇平 (1954)    
    方世玉與胡惠乾 (1955)    
    菱花夢 (1955)    
    百變梅花俠 (1955)    
    萬惡以淫為首 (1955)    
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    呂洞賓三戲白牡丹 (1956)    
    西遊記 (1956)    
    左崧傳 (1956)    
    女俠俞金鳳 (1956) ... 王金龍
    血戰斷魂谷 (1956)    
    九九大血案 (1956)    
    梅花飛劍俠 (1957)    
    方世玉怒打乾隆皇 (1958)    
    方世玉三打乾隆皇 (1958)    
    一把存忠劍 (1958)    
    女鬼嫁狀元(下集) (1959) ... 赤霞, 儍康
    妹仔王掛帥平西 (1959)    
    方世玉血戰乾坤罩 (1959)    
    女鬼嫁狀元(上集) (1959) ... 分飾赤霞, 傻康
    楊八妹取金刀 (1959)    
    四郎探母 (1959)    
    十三妹大鬧能仁寺 (1960)    
    夜探留人洞 (1960)    
    十三妹金殿賣人頭 (1960)    
    書劍恩仇錄(大結局) (1960)    
    狄青 (1961)    
    金蘭花(上集) (1961)    
    野龍怒碎金蛇塔 (1961)    
    石鬼仔出世 (1962)    
    血洗愛河橋 (1962)    
    灰青五虎平西 (1962)    
    岳飛出世 (1962)    
    金牌計 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962) ... 花仔香
    劍神傳(上集) (1963)    
    武當七俠 (1963) ... 王清河
    英娥殺嫂 (1963) ... 趙天洪
    雌雄雙劍俠 (1963)    
    武潘安 (1963)    
    八表雄風 (1963) ... 龔勝
    烽火恩仇十六年 (1963)    
    觀音得道香花山大賀壽 (1966)    
    李後主 (1968) ... 馬承信
    兩小無知 (1981)    
    難兄難弟 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    伊人再見 (1984)    
    第8站 (1984)    
    英雄本色 (1986)    
    開心快活人 (1987)