Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧葦(1)
Liu Wai (1)  ♂
Aliases:  盧葦(2),  盧華,  盧偉,  藘葦





 
Filmography (1949-1988)
 
  副導演 (1 film)
    九紋龍 (1977)    
  場記 (4 films)
    偷心賊 (1970)    
    巴士站 (1971)    
    女魔 (1974)    
    扮野小子 (1980)    
  演員 (136 films)
    方世玉夷戰峨眉山 (1949)    
    珠聯璧合 (1949)    
    魔鬼家庭 (1950) ... 翠菊
    吳鳳 (1962) ... -
    叫我怎樣活下去 (1962)    
    兩相好 (1962)    
    街頭巷尾 (1963) ... 鄰居丙
    情人石 (1964)    
    雷堡風雲 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    毒玫瑰 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    山賊 (1966) ... 山賊
    貂蟬與呂布 (1967)    
    落花時節 (1968)    
    天下第一劍 (1968) ... 怪老人
    死角 (1969) ... 車行老闆
    紫金鏢 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    明日又天涯 (1969)    
    十二金牌 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    盜兵符 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 燒餅舖老闆
    大決鬥 (1971)    
    水滸傳 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 俘虜兵
    大內高手 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 馬車匠
    仇連環 (1972)    
    群英會 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    黑店 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    快活林 (1972)    
    逃亡 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 村民
    大刀王五 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    風流韻事 (1973) ... 辯 才弟子
    大海盜 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 伙計
    江湖行 (1973)    
    太極拳 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    多咀街 (1974) ... 警察
    捉鼠記 (1974)    
    香港73 (1974) ... 盧經理
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    天網 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    搭錯線 (1975)    
    大老千 (1975)    
    七面人 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    鬼才倫文敘 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    色香味 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    多情劍客無情劍 (1977) ... 申老三
    名門正派 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 鄉民
    楚留香 (1977) ... 賭客
    風花雪月 (1977)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    追命人 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    落翅仔 (1979)    
    金劍 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    被判死刑 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
    二等兵 (1981)    
    貓頭鷹 (1981) ... 太監
    刺客列傳 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    我是大明星 (1981)    
    二等兵續集 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    狀元媒 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    皇帝保車 (1983)    
    人蛇大戰 (1983)    
    上海風雲 (1985)    
    龍在江湖 (1988)