Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳國良
Wu Kuo-Liang





 
Filmography (1971-1982)
 
  演員 (32 films)
    百醜大全 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    怒吼 (1972)    
    狼對狼 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    雨中行 (1973)    
    野虎 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    硬漢命一條 (1974)    
    北京人 (1974)    
    擒兇 (1974)    
    六六大順 (1974)    
    閃電騎士 (1975)    
    星期六約會 (1976)    
    台北77 (1977)    
    微笑 (1977)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    城隍爺 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    鬼搭手 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    燃燒0.7度 (1980)    
    心酸酸 (1980)    
    阿財笑譚 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 老張
    錢從那裡來? (1981)    
    槍口下的小百合 (1982)