Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孟元
Meng Yuan (1)  ♂
Aliases:  孟憲山





 
Filmography (1970-1990)
 
  演員 (30 films)
    馬家溝 (1970) ... 童星
    鐵漢 (1974)    
    煙雨 (1975)    
    愛情辰跑 (1975)    
    少女的祈禱 (1975)    
    小女兒的心願 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    梅花 (1976)    
    子夜歌 (1977)    
    你不要走, 不要走… (1978)    
    楓林小雨 (1978)    
    願者上釣 (1978)    
    情竇初開 (1978)    
    我踏浪而來 (1978)    
    悲之秋 (1979)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    金榜浪子吳政輝 (1979)    
    一爿情深 (1979)    
    一個女工的故事 (1979)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    中國女兵 (1981)    
    苦戀 (1982)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    凶劫 (1982)    
    痴情女子 (1982)    
    怒吼的愛情 (1983)    
    青蘋果 (1984)    
    黑道兄弟 (1987)    
    火燒島 (1990)