Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚天南
Tam Tin-Nam  ♂





 
Filmography (1978-1988)
 
  演員 (19 films)
    茄哩啡 (1978)    
    123 (1980) ... 譚老師
    地獄無門 (1980)    
    師爸 (1980)    
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    阿燦正傳 (1980)    
    財神到 (1981)    
    2.5 cm (1982)    
    花心大少 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    馬後砲 (1984)    
    艷鬼發狂 (1984)    
    天使出更 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    無牙殭屍 (1987)    
    血點 (1988)    
    愛情謎語 (1988)    
  編劇 (1 film)
    舞廳 (1981)