Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葛炮
Ko Pao  ♂
Aliases:  葛砲,  葛曉鐘,  葛曉中,  高炮,  葛士豪,  葛復中





 
Filmography (1971-1984)
 
  動作設計 (14 films)
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    妙手千金 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    大太監 (1976)    
    神環 (1976)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    鷹拳 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
  導演 (7 films)
    鷹拳 (1978)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    鬼面忍者 (1982)    
    私生子 (1982)    
    鬼符身 (1984)    
  演員 (29 films)
    刺蠻王 (1971)    
    鐵拳 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    黑路 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    剋星 (1973)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    南俠展昭 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    妙手千金 (1975)    
    猛龍征東 (1975)    
    英雄榜 (1975)    
    大太監 (1976)    
    神環 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    血玉 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    舞拳 (1979)    
  策劃 (1 film)
    飛燕雙嬌 (1978)