Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陶述
Tao Shu  ♀





 
Filmography (1964-1995)
 
  演員 (80 films)
    天字第一號 (1964)    
    雷堡風雲 (1965)    
    幾度夕陽紅 (1966) ... 李夢竹的奶媽
    幾度夕陽紅大結局 (1966) ... 李夢竹的奶媽
    巫山點點愁 (1968)    
    破曉時分 (1968)    
    情關 (1968)    
    再見台北 (1969) ... 石奶奶
    八美圖 (1969)    
    全家福 (1969)    
    福祿壽 (1969)    
    今天不回家 (1969) ... 洪敬德岳母
    黑牛與白蛇 (1969) ... 馮二奶奶
    濟公活佛 (1969)    
    姜子牙下山 (1969) ... 馬氏
    我還是永遠愛著你 (1969)    
    青葉子 (1969)    
    丈夫與我 (1969)    
    太太回娘家 (1970)    
    妹妹要我嫁 (1970) ... 張媽
    歌王歌后 (1970)    
    添福添壽 (1970)    
    我要結婚 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    再見阿郎 (1970)    
    吉人天相 (1970)    
    单身女郎 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    貓與丈夫 (1970)    
    苦情花 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970) ... 雪嶺醜婆
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    甘羅拜相 (1971)    
    母與女 (1971)    
    家家有本難唸的經 (1971)    
    最長的約會 (1971)    
    我心碎了 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 無情婆婆
    吉屋招租 (1971)    
    唐山五兄弟 (1972)    
    鬼馬女歌手 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    小淘氣 (1973)    
    心有千千結 (1973) ... 李媽
    擒兇 (1974)    
    為君愁 (1974)    
    愛的小屋 (1974)    
    霹靂小子 (1974) ... 馬大娘
    近水樓台 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    吾土吾民 (1975)    
    春花秋月 (1975)    
    誰家母雞不生蛋 (1975)    
    夢醒情未了 (1975)    
    海韻 (1976) ... 李媽
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    春之晨 (1979)    
    結婚三級跳 (1979)    
    早安台北 (1979) ... 石奶奶(院長)
    成功嶺上 (1979)    
    心酸酸 (1980)    
    討厭鬼 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    十萬山風雲 (1980)    
    錯體情 (1981)    
    佻皮俏冤家 (1981)    
    瘋狂大發財 (1981)    
    夢的衣裳 (1981) ... 紀媽
    阿財笑譚 (1981)    
    九彎十八轉 (1982)    
    燃燒吧,火鳥 (1982) ... 秋娥
    鄉下阿郎 (1983)    
    瘋狂大作秀 (1986)    
    煉獄天使 (1987)    
    打通關 (1990)    
    紅柿子 (1995)