Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張宏基
Chang Hung-Chi (2)
 
Filmography (1969-1997)
 
  副導演 (16 films)
    朱洪武 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    中國人 (1972)    
    忍 (1972)    
    仇 (1972)    
    虎虎虎 (1973)    
    青青草原上 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    半山飄雨半山晴 (1974)    
    北京人 (1974)    
    長青樹 (1975)    
    鬼馬俏醫生 (1976)    
    君子好求 (1976)    
    大武士與小票客 (1977)    
  導演 (1 film)
    遊方和尚 (1980)    
  策劃 (1 film)
    北京人 (1974)    
  編劇 (6 films)
    危險的青春 (1969)    
    大搏殺 (1972)    
    中國人 (1972)    
    不共戴天 (1972)    
    虎虎虎 (1973)    
    豪情雄心 (1997)