Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
虞金寶
Yu Kam-Po  ♂
Aliases:  阿寶,  虞金保,  盧金寶





 
Filmography (1976-2001)
 
  演員 (81 films)
    大江南北 (1976)    
    鐵馬騮 (1977)    
    凌晨六點槍聲 (1979)    
    春寒 (1979)    
    清洪幫 (1979)    
    快樂英雄 (1980)    
    孽種 (1980)    
    茉莉花 (1980)    
    胭脂虎 (1981)    
    女性的復仇 (1981)    
    劍神一笑 (1981)    
    傳奇人物 (1981)    
    賭王千上千 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    沙家十五女英豪 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    小妞.大盜.我 (1982)    
    紅粉遊俠 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    男子漢 (1982)    
    風鈴中的刀聲 (1983)    
    一支小雨傘 (1983)    
    小妹小子牛仔褲 (1983)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    高粱地裡大麥熟 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    忍無可忍 (1984)    
    龍發威 (1985)    
    慈悲的滋味 (1985)    
    頑皮家族 (1986)    
    孽子 (1986)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    哈囉殭屍 (1987)    
    命帶桃花 (1987)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    幽幻道士3 (1988)    
    東方巨龍 (1988)    
    情與法 (1988)    
    新阿里巴巴 (1988)    
    火燒島 (1990)    
    天師叔叔 (1990)    
    虎豹小子 (1991)    
    冬之祭 (1991)    
    向異域挑戰 (1991)    
    劍霸天下 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    肉體陷阱 (1992)    
    怒警狂花 (1993)    
    萄蛇洪舞 (1993) ... [沒被列在名單]
    人肉臘腸 (1993)    
    變色狼 (1993)    
    劍奴 (1993)    
    奪命婚外情 (1993)    
    越軌之狼 (1994)    
    生死一線 (1994)    
    慾獸 (1994)    
    終極獵殺 (1994)    
    臥底禿鷹 (1995)    
    新搭錯車 (1995)    
    山中艷譚 (1995)    
    新金瓶梅第五卷 (1996)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    金瓶梅 (1996) ... 李逵
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    終極火線 (1997)    
    真情少女 (2000)    
    烈火女警花 (2001)    
  燈光 (7 films)
    大蛇王 (1984)    
    大蛇王 (1987)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    奪命婚外情 (1993)    
    慾獸 (1994)    
    終極火線 (1997)    
    香港強姦奇案之割喉 (2001)