Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李冰冰
Li Bing-Bing  ♀





 
Filmography (1994-2015)
 
  演員 (28 films)
    喬遷之喜 (1994)    
    紅玫瑰白玫瑰 (1994)    
    警魂 (1994)    
    過年回家 (1999)    
    太陽花 (2002)    
    百年好合 (2003) ... 李莫愁
    紫蝴蝶 (2003) ... 依玲
    老鼠愛上貓 (2003) ... 月華
    天下無賊 (2004) ... 小葉
    飛鷹 (2004) ... 珍
    龍.一九七三以後... (2004)    
    獨自等待 (2004)    
    神狐 (2005)    
    童夢奇緣 (2005) ... 光仔母親
    猛龍 (2005) ... 游靜
    雲水謠 (2006) ... 王金娣
    擊情歲月 (2007) ... 張莉莉
    功夫之王 (2008) ... 白髮魔女霓裳
    蝴蝶飛 (2008) ... 傅恩佳
    風聲 (2009) ... 李寧玉
    狄仁傑之通天帝國 (2010) ... 上官靜兒
    用心跳 (2010)    
    槍王之王 (2010) ... 邵安娜
    世博總動員: 世博冠軍湖絲仔 (2010)    
    雪花與秘扇 (2011)    
    辛亥革命 (2011) ... 徐宗漢
    我願意 (2012) ... 唐薇薇
    鍾馗伏魔 雪妖魔靈 (2015)    
  出品人 (2 films)
    辛亥革命 (2011)    
    張震講故事 (2015)