Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐沁
Cindy Tang Hsin  ♀





 
Filmography (1970-1979)
 
  演員 (26 films)
    大劍士 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    霸行三千里 (1971)    
    拳王之王 (1972)    
    伏虎榜 (1972) ... 衣蓮
    心願 (1972)    
    媽媽心碎了 (1972)    
    洞房奇譚 (1972) ... 女同學
    鐵拳 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    大小通吃 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    除暴 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    分秒必爭 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    大惡寇 (1974)    
    咆哮山林 (1975)    
    狼牙口 (1976)    
    大災難 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    密密相思林 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    夜半钟声心胆寒 (1977)    
    老虎崖 (1977)    
    成功嶺上 (1979)