Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雷龍
Lei Lung  ♂





 
Filmography (1969-1975)
 
  演員 (40 films)
    虎膽 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    報仇 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    春火 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    影子神鞭 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    惡客 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    太陰指 (1972) ... 張二魁
    四騎士 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    丁一山 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    五大漢 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    血滴子 (1975)