Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘潔漪
Pan Chieh-Yi  ♀





 
Filmography (1942-1978)
 
  演員 (45 films)
    四姊妹 (1942)    
    關山行 (1956)    
    海灣風雲 (1963)    
    蚵女 (1964)    
    婉君表妹 (1965) ... 佘媽
    新婚大血案 (1965)    
    啞女情深 (1965)    
    養鴨人家 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    紫貝殼 (1967) ... 吳媽
    塔裡的女人 (1967)    
    女鏢師 (1968)    
    情關 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    血城 (1968)    
    今天不回家 (1969) ... 老太太
    玉觀音 (1969)    
    大草原 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    冬暖 (1969) ... 阿婆
    群星會 (1970)    
    吉人天相 (1970)    
    小翠 (1970)    
    春宵花弄月 (1970)    
    事事如意 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    還君明珠雙淚垂 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    鬼新娘 (1972)    
    白屋之恩 (1972)    
    潮州怒漢 (1973)    
    愛的天地 (1973) ... 女佣人
    英烈千秋 (1974)    
    痴情玉女 (1974) ... 王媽
    吾土吾民 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    水玲瓏 (1976)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    永恆的愛 (1977)    
    火鳳凰 (1978)