Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘潔漪
Pan Chieh-Yi  ♀





 
Filmography (1942-1978)
 
  演員 (45 films)
    四姊妹 (1942)    
    關山行 (1956)    
    海灣風雲 (1963)    
    蚵女 (1964)    
    啞女情深 (1965)    
    養鴨人家 (1965)    
    婉君表妹 (1965) ... 佘媽
    新婚大血案 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    塔裡的女人 (1967)    
    紫貝殼 (1967) ... 吳媽
    情關 (1968)    
    女鏢師 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    血城 (1968)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    冬暖 (1969) ... 阿婆
    今天不回家 (1969) ... 老太太
    玉觀音 (1969)    
    大草原 (1969)    
    小翠 (1970)    
    春宵花弄月 (1970)    
    群星會 (1970)    
    吉人天相 (1970)    
    青衫客 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    還君明珠雙淚垂 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    白屋之恩 (1972)    
    鬼新娘 (1972)    
    愛的天地 (1973) ... 女佣人
    潮州怒漢 (1973)    
    痴情玉女 (1974) ... 王媽
    英烈千秋 (1974)    
    雲深不知處 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    永恆的愛 (1977)    
    火鳳凰 (1978)