Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張公順
Chang Kung-Shon  ♂





 
Filmography (1967-1972)
 
  道具 (1 film)
    飛燕女俠 (1968)    
  演員 (24 films)
    鳳陽花鼓 (1967)    
    飛燕女俠 (1968)    
    龍門三劍俠 (1968)    
    武林六傑 (1969)    
    女飛俠 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    王者神劍 (1969)    
    警告逃妻 (1970)    
    再見阿郎 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    神傘奇俠 (1970)    
    當你離家時 (1970)    
    拼命娘子 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    李娃 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    愛情一二三 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    精忠報國 (1972)    
    鬼新娘 (1972)