Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚小章
Yao Hsiao-Chang  ♀
Aliases:  姚小璋,  姚倩





 
Filmography (1963-1981)
 
  演員 (32 films)
    街頭巷尾 (1963) ... 鄰婦
    春歸何處 (1967)    
    情關 (1968)    
    蓋世刀王 (1969)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    飛龍山 (1971) ... 二虎子之母
    江湖半把刀 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    活著為了你 (1972)    
    她怎麼辦 (1972)    
    秋決 (1972) ... 婦人
    東西南北風 (1972)    
    五色仙女 (1973)    
    血性男兒 (1974)    
    我父我夫我子 (1974)    
    香花與毒草 (1975)    
    桃花三娘子 (1975)    
    我是一沙鷗 (1976)    
    夕陽浪花愛 (1977)    
    春風化雨 (1977)    
    煙水寒 (1977)    
    大喇嘛 (1978)    
    男孩女孩的戰爭 (1978)    
    笑笑小酒渦 (1978)    
    一代天嬌 (1979)    
    結婚三級跳 (1979)    
    悲之秋 (1979)    
    神捕 (1979)    
    風雨中的燕子 (1980)    
    二等兵 (1981)