Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王居仁
Eddie H. Wang Chi-Ren  ♂
Aliases:  居仁
 
Filmography (1954-1984)
 
  錄音 (3 films)
    法網情絲 (1966)    
    玉面貓 (1969)    
    飛屍 (1981)    
  配樂 (345 films)
    杜鵑魂 (1954)    
    一代名花 (1955)    
    兒女債 (1955)    
    火 (1956)    
    新婚夫婦 (1956)    
    999命案 (1956)    
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    霸王妖姬 (1956)    
    失匙夾萬 (1956)    
    世家子弟 (1956)    
    遺腹子(上集) (1956)    
    七重天 (1956)    
    牆 (1956)    
    手足情深 (1956)    
    小婦人 (1957)    
    唐山阿嫂 (1957)    
    血染相思谷 (1957)    
    九九九海灘命案 (1957)    
    鬼夜哭 (1957)    
    椰林月 (1957)    
    啼笑姻緣 (1957)    
    血染黃金 (1957)    
    魂歸離恨天 (1957)    
    化身兄弟 (1957)    
    夫妻經 (1958)    
    紫薇園的秋天 (1958)    
    丈夫變了心 (1958)    
    馬票女郎 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    天官賜福 (1958)    
    奸情 (1958)    
    借新娘(探親家) (1958)    
    浪子回頭 (1958)    
    大冬瓜 (1958)    
    香城兇影 (1958)    
    玉女驚魂 (1958)    
    陳超結婚 (1958)    
    浪子嬌妻 (1959)    
    大廈情殺案 (1959)    
    王先生行正桃花運 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    刀下美人魂 (1959)    
    搭錯線 (1959)    
    玻璃鞋 (1959)    
    乖侄 (1959)    
    通心樹 (1959)    
    王先生著錯老婆鞋 (1959)    
    天堂兒女 (1959)    
    情天血淚 (1959)    
    十兄弟 (1959)    
    風雨幽蘭 (1959)    
    天倫情淚 (1959)    
    情犯 (1959)    
    歡喜冤家 (1959)    
    金枝玉葉 (1959)    
    湖畔草 (1959)    
    苦心蓮(上集) (1960)    
    翠樓春曉 (1960)    
    秋風殘葉 (1960)    
    連理枝 (1960)    
    苦心蓮(下集) (1960)    
    我要活下去 (1960)    
    難兄難弟 (1960)    
    雷雨之夜 (1960)    
    夜夜杜鵑啼 (1961)    
    慈母手中線 (1961)    
    玉女求凰 (1961)    
    芙蓉帳暖渡春宵 (1961)    
    相見歡 (1961)    
    嫂夫人 (1962)    
    難得有情郎 (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    七仙女 (1963)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    夜半人狼 (1963)    
    招郎入舍 (1963)    
    血手印 (1964)    
    一夜恩情 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    黑森林 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    王昭君 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    萬古流芳 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    山歌姻緣 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    鱷魚河 (1965)    
    女生外向 (1965)    
    金菩薩 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    女賊黑野貓 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    山賊 (1966)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    船 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    青春戀歌 (1968)    
    怪劍 (1968)    
    金石情 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    危險十七歲 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    獨腳龍 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    血戰八大盜 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    窗 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    寒煙翠 (1968)    
    莊子試妻 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    武林六傑 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    入伙大吉 (1969)    
    小武士 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    銀刀血劍 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    艷俠 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    一劍香 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    飛女正傳 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    血滴子 (1969)    
    紅燈綠燈 (1969)    
    王者神劍 (1969)    
    旋風劍客 (1969)    
    七彩姑娘十八一朵花 (1969)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    冷暖青春 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    翠屏山 (1969)    
    謎俠 (1969)    
    說謊的人 (1969)    
    大破誅仙陣 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    蕩婦 (1970)    
    水長流 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    不要拋棄我! (1970)    
    神笛丐俠 (1970)    
    七劍屠龍 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    迷人的愛情 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    神劍游龍 (1970)    
    鬼見愁 (1970)    
    黑白傘 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    日月神童 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    飛龍奪寶 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    說謊的丈夫 (1971)    
    漢駝 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    雷劍水上飛 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    惡報 (1972)    
    拳王之王 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    大地雙英 (1972)    
    不共戴天 (1972)    
    鬼新娘 (1972)    
    血愛 (1972)    
    拳門 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    奪命客 (1973)    
    怪客 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    目中無人 (1973)    
    烈日狂風 (1973)    
    怒火 (1973)    
    猛蛟閗地蛇龍女 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    牛家大院 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    廣島廿八 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    鐵牛伏虎 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    一年幽夢 (1974)    
    猴拳寇四 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    金三角龍虎門 (1975)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    英雄榜 (1975)    
    我在戀愛 (1975)    
    盲女奇緣 (1975)    
    她 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    三傻闖世界 (1976)    
    四二六 (1977)    
    追龍 (1977)    
    波斯夕陽情 (1977)    
    飛虎相爭 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    霹靂殺手 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    教頭 (1979)    
    七煞 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    惡爺 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    金手指 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    邪 (1980)    
    請帖 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    喜劇王 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    魔劍俠情 (1981)    
    踩線 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    叉手 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    蠱 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    武館 (1981)    
    單程路 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    長輩 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    神經大俠 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    朝來寒雨晚來風 (1984)