Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張珮詩
Purcy Cheung Pui-Sze  ♀
Aliases:  張佩詩 (2)
 
Filmography (2000-2013)
 
  製片 (7 films)
    辣手回春 (2000)    
    靚女差館 (2001)    
    愛上屍新娘 (2006)    
    鬼眼刑警 (2006)    
    地獄第19層 (2007)    
    新宿事件 (2009)    
    越光寶盒 (2010)    
  副導演 (10 films)
    里程 (2000)    
    絕密檔案之迷失世界 (2002)    
    機密檔案之人間蒸發 (2002)    
    陰陽路十七之監房有鬼 (2002)    
    監獄風雲之傳教士 (2002)    
    江湖篇之金牌打手 (2003)    
    我的麻煩老友 (2003)    
    心寒 (2003)    
    後天殺人狂 (2004)    
    PTU女警之偶然陷阱 (2005)    
  總策劃 (1 film)
    兄弟 (2007)    
  導演 (2 films)
    星夢情真 (2003)    
    一切由零開始 (2003)    
  剪接 (1 film)
    爸媽不在家 (2013)    
  策劃 (1 film)
    打雀英雄傳 (2006)    
  執行製片 (4 films)
    辣手回春 (2000)    
    天有眼 (2000)    
    AV (2005)    
    再說一次我愛你 (2005)    
  編劇 (3 films)
    一切由零開始 (2003)    
    我要結婚 (2003)    
    星夢情真 (2003)