Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃精甫
Wong Ching-Po  ♂


 
Filmography (2003-2016)
 
  特別視效 (1 film)
    撲克王 (2009)    
  監製 (1 film)
    師奶唔易做 (2006)    
  故事 (1 film)
    江湖 (2004)    
  導演 (9 films)
    福伯 (2003)    
    江湖 (2004)    
    阿嫂 (2005)    
    十分鍾情 (2008)    
    復仇者之死 (2010)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
    逐愛之旅 (2012)    
    惡戰 (2014)    
    Good Take! (2016)    
  演員 (1 film)
    撲克王 (2009) ... 杰手下敗將
  剪接 (7 films)
    福伯 (2003)    
    阿嫂 (2005)    
    十分鍾情 (2008)    
    復仇者之死 (2010)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
    賽車傳奇 (2011)    
    Good Take! (2016)    
  編劇 (3 films)
    十分鍾情 (2008)    
    復仇者之死 (2010)    
    逐愛之旅 (2012)