Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚伯葉
Tam Pak-Yip
Aliases:  譚伯棠
 
Filmography (1948-1955)
 
  製片 (5 films)
    花落紅樓 (1950)    
    兩個刁蠻女三戲蕭月白 (1952)    
    光棍姻緣 (1953)    
    好女十八嫁 (1954)    
    陳世美與秦香蓮 (1955)    
  監製 (4 films)
    夢斷殘宵 (1949)    
    霓裳恨 (1951)    
    兩個刁蠻女三戲蕭月白 (1952)    
    光棍姻緣 (1953)    
  導演 (4 films)
    再析長亭柳 (1948)    
    光棍姻緣 (1953)    
    好女十八嫁 (1954)    
    陳世美與秦香蓮 (1955)    
  演員 (1 film)
    再析長亭柳 (1948) ... 張子強經理
  編劇 (1 film)
    再析長亭柳 (1948)