Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張藝騰
Chang Yi-Teng  ♂
Aliases:  張福枝,  張雲騰




 
Filmography (1983-2000)
 
  動作設計 (13 films)
    大頭兵3:阿兵哥 (1987)    
    轟天雙雄 (1988)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    劍霸天下 (1992)    
    石頭集 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    紋身女郎 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    新紮師兄追女仔 (1995)    
    威龍保鏢 (1999)    
    情不容義 (2000)    
    一步一滴血 (2000)    
    生日夜驚魂 (2000)    
  副導演 (1 film)
    十大槍擊要犯之殺生狀元 (1993)    
  導演 (2 films)
    Call in 紅唇劫 (2000)    
    一步一滴血 (2000)    
  助理指導 (2 films)
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    好小子 (1986)    
  演員 (21 films)
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    7小福 (1986)    
    轟天雙雄 (1988)    
    幽幻道士3 (1988)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    兩傻闖江湖 (1989)    
    打通關 (1990)    
    大頭兵上戰場雜牌軍 (1991)    
    劍霸天下 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    龍父虎子 (1993)    
    暗殺兵團 (1994)    
    新紮師兄追女仔 (1995)    
    風中傳說之正義使者 (1998)    
    驚天動地 (1999)    
    日本版 (1999)    
    情不容義 (2000)    
    臥底 (2000)