Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李康助
Roman Lee Kang-Jo  ♂
Aliases:  이강조





 
Filmography (1968-1982)
 
  演員 (25 films)
    太監 (1968)    
    蛇女 (1969)    
    千年狐 (1971)    
    我要持到底 (1974)    
    後継者 (1974)    
    黑白大拳 (1974)    
    大非常網 (1974)    
    礜隢鎏鐊貣膼 (1975)    
    強人的墳墓 (1975)    
    密命客 (1976)    
    貓拳 (1977)    
    火燒少林門 (1977)    
    功夫傳人之龍拳小子 (1978)    
    少林拳 (1978)    
    達摩神功 (1978)    
    虎林四大通関 (1978)    
    黒龍豹 (1978)    
    新精武門 (1978)    
    壯麗鐸 (1979)    
    笑拳 (1980)    
    愛拳 (1980)    
    功夫大火? (1980)    
    高手過招 (1980)    
    妖蛇拳 (1980)    
    少林真英雄 (1982)