Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
閔敏(2)
Man Man (3)  ♂
Aliases:  關敏





 
Filmography (1966-1985)
 
  副導演 (18 films)
    女秀才 (1966)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    新陳三五娘 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    插翅虎 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    多謝老闆娘 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    廟街皇后 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    教頭 (1979)    
    七煞 (1979)    
  導演 (1 film)
    少林佛家大道 (1980)    
  演員 (147 films)
    催命符 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    虹 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    飛燕金刀 (1969) ... 金少爺友乙
    虎膽 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    荒江女俠 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    壁虎 (1972)    
    快活林 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    女集中營 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    土匪 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    血証 (1973)    
    成記茶樓 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    早熟 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    大老千 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    降頭 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    心魔 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    廉政風暴 (1975) ... 便衣警察
    古之色狼 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    神打 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    死囚 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    索命 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    大毒后 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    楚留香 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    孔雀王朝 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    邪鬥邪 (1980)    
    邪 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 嫖客王八
    發圍 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    叉手 (1981) ... 投店旅客
    長輩 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    蠱 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    人皮燈籠 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    武松 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    害時出世 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    江湖了斷 (1985)    
    上海風雲 (1985)