Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾藍施
Tsang Nam-Sze  ♀




 
Filmography (1949-1964)
 
  演員 (46 films)
    唐明皇遊月殿 (1949)    
    夜祭雷峰塔 (1949)    
    玉面霸王 (1949) ... 周雪蝶
    紅樓夢 (1949) ... 薛寶釵
    垃圾天堂 (1949) ... 楊柳媚
    鬥氣夫妻 (1949)    
    不如歸 (1949) ... 張小珠
    朱賣臣分妻 (1949)    
    辣手碎情花 (1949) ... 朱子玲
    啞老婆 (1949) ... 雷玉秀
    梁天來 (1949)    
    寶玉憶晴雯 (1949)    
    相逢未晚 (1949) ... 麗絲
    烏龍王 (1949) ... 連騷
    蕩婦殺妾慘案 (1950) ... 馮冷燕
    窮風流 (1950)    
    脂粉生涯 (1950) ... 陸麗霞
    妻多夫賤 (1950)    
    大獨裁者 (1950)    
    綺羅春夢 (1950)    
    艷魔 (1951) ... 駱太太
    指天篤地 (1951)    
    繁華夢 (1951)    
    行錯姻緣路 (1951)    
    虎穴龍潭 (1951)    
    失魂魚 (1951)    
    銀海春光 (1951)    
    傻仔洞房 (1952)    
    發財添丁 (1952)    
    老婆皇帝 (1952) ... 羅娜
    歌唱十二釵 (1952) ... 素珊
    神燈 (1953)    
    新唐伯虎點秋香 (1953)    
    義犬救美 (1953)    
    患難夫妻 (1954)    
    重婚淚 (1954)    
    秋戀 (1954)    
    王先生與肥陳 (1955) ... 王玉珍
    女大女世界 (1955)    
    簡娘 (1955)    
    飛賊黑貓 (1956)    
    荒唐鏡五鬥陳夢吉 (1957)    
    珠江河畔 (1957) ... 藍寶珠
    神經伯爵 (1959)    
    潘金蓮 (1959) ... 大娘
    富貴滿華堂 (1964)