Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳坤(2)
Chan Kwan (2)
 
Filmography (1960-1987)
 
  演員 (2 films)
    雙考女萬里尋親 (1960) ... 中軍
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
  服裝 (80 films)
    望兒亭(下集) (1960)    
    猛鬼孤兒 (1960)    
    梨花一枝春帶雨 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    望兒亭(上集) (1960)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    仙鶴神針 (1961)    
    英雄掌上野荼薇 (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    白骨陰陽劍(下集) (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    白骨陰陽劍(上集) (1962)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    大明群英會 (1962)    
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    火燒紅蓮寺(下集) (1963)    
    仙鶴神針新傳(下集) (1963)    
    仙劍神魔(上集) (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    清宮劍影錄(上集) (1963)    
    還我山河還我妻 (1963)    
    秋鳳(下集) (1963)    
    仙劍神魔(下集) (1963)    
    七彩寶蓮燈 (1963)    
    秋鳳(上集) (1963)    
    龍虎三女霸(上集) (1963)    
    火燒紅蓮寺(上集) (1963)    
    劍俠金縷衣(下集) (1963)    
    風雨泣萍姬 (1963)    
    白骨陰陽劍(四集) (1963)    
    劍神傳(上集) (1963)    
    勾魂鬼爪 (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    白骨陰陽劍(三集) (1963)    
    八表雄風 (1963)    
    苦海一賢婦(下集) (1963)    
    苦海一賢婦(上集) (1963)    
    霹靂金較剪(上集) (1963)    
    復活玫瑰 (1963)    
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    龍虎三女霸(下集) (1963)    
    白蟒鬧龍 (1963)    
    血洗蝴蝶鏢 (1963)    
    劍俠金縷衣(上集) (1963)    
    如來神掌(三集) (1964)    
    三個正宮救太子(上集) (1964)    
    如來神掌(上集) (1964)    
    龍江三虎(上集) (1964)    
    孫悟空七打九尾狐 (1964)    
    七彩神火棒 (1964)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    萬變飛狐 (1964)    
    霹靂金較剪(下集) (1964)    
    如來神掌(四集) (1964)    
    三個正宮救太子(下集) (1964)    
    俠鬧江南 (1964)    
    如來神掌(二集) (1964)    
    龍江三虎(下集) (1964)    
    金箭銀龍 (1964)    
    神鶴金鷹 (1964)    
    武林第一劍 (1965)    
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    如來神掌怒碎萬劍門 (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    鬼谷神珠 (1965)    
    斷臂神龍劍 (1966)    
    兩湖十八鏢(下集) (1966)    
    聖火雄風(下集) (1966)    
    中原奇俠 (1966)    
    觀世音三服紅孩兒 (1966)    
    一劍情 (1966)    
    聖火雄風(上集) (1966)    
    聖火雄風大破火蓮陣 (1967)    
    教子殺父皇 (1967)    
    情俠鬧璇宮 (1967)    
    崑崙三殺手 (1967)    
    怪劍 (1968)    
    紅花血劍 (1968)    
    神劍游龍 (1970)