Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐德利
Hsu Te-Li
 
Filmography (1968-1982)
 
  攝影 (26 films)
    獨眼貓 (1968)    
    血戰八大盜 (1968)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    仙妻 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    鬼新娘 (1972)    
    愛情在春天 (1974)    
    玩命 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    微笑 (1977)    
    超級戀愛 (1977)    
    彩雲在飛躍 (1977)    
    女生追男生 (1977)    
    杜鵑花開時 (1977)    
    龍威山莊 (1978)    
    一代英豪 (1979)    
    一溪流水 (1980)    
    花伴舞春風 (1980)    
    阿財笑譚 (1981)    
    摩登情報員 (1981)    
    媽!不要死在我背上! (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    龍頭老大 (1982)    
    男子漢 (1982)    
    新運河殉情記 (1982)