Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
紫羅蘭
Violet Wong  ♀
 
Filmography (1931-1948)
 
  演員 (30 films)
    銀漢雙星 (1931) ... 李月英
    新洛陽橋 (1935)    
    鄉下佬遊埠續集 (1935) ... 乖女
    糊塗外父 (1935) ... 女兒
    世道人心 (1936)    
    春花秋月 (1937)    
    委曲娥眉 (1937)    
    敗家子 (1938)    
    同胞兄弟 (1938)    
    飛將軍 (1938)    
    血淚情花 (1939)    
    烈女行 (1939)    
    寒夜滅屍記 (1939)    
    1939大觀園 (1939)    
    桃李爭春 (1939)    
    夢遊仙境 (1939) ... 貂蟬
    最後的伴侶 (1939)    
    孔雀開屏 (1939)    
    珍珠淚 (1939)    
    香江花月夜 (1939)    
    脂粉將軍 (1939)    
    女人世界 (1939)    
    大良阿斗宮 (1939) ... 阿斗宮之妻
    小廣東 (1940)    
    地久天長 (1940) ... 余鳳群
    上海屋簷下 (1943)    
    孝女復仇記 (1946)    
    荒唐公子 (1946)    
    一日夫妻百日恩 (1948)    
    顛鸞倒鳳 (1948)