Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Mark King
Mark King  ♂





 
Filmography (1987-1995)
 
  演員 (20 films)
    英雄本色續集 (1987)    
    中華英雄 (1988)    
    勇鬥地頭龍 (1989)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    泰拳王 (1990)    
    聖戰風雲 (1990)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    女機械人 (1991)    
    逃學威龍2 (1992) ... 恐怖份子
    辣手梟雄 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    機Boy小子之真假威龍 (1992)    
    霸海紅英 (1993)    
    火種 (1993)    
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    爆炸令 (1995)