Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃婉伶
Race Wong Yuen-Ling  ♀
Aliases:  黃婉佩,  ''2R'',  黃婉玲,  黃婉玲@Race



 
Filmography (2002-2011)
 
  演員 (16 films)
    男人四十 (2002) ... 麥太
    地下鐵 (2003)    
    死亡寫真 (2004)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    擁抱每一刻花火 (2005) ... 士多啤梨
    非常青春期 (2005) ... 小琪
    妃子笑 (2005) ... 白珠珠
    黑夜 (2006) ... 浩詩
    半醉人間 (2006) ... Stella
    小心眼 (2007)    
    醒獅 (2007)    
    愛鬥大 (2008) ... Race
    性工作者2:我不賣身 我賣子宮 (2008) ... 黃蓮花
    十分鍾情 (2008)    
    矮仔多情 (2009) ... Christy/Christine/Chris
    喜愛夜蒲 (2011) ... 打碟DJ