Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
比力奇
Bill Lake  ♂
Aliases:  李彪





 
Filmography (1975-2000)
 
  演員 (22 films)
    新死亡遊戲 (1975)    
    酒吧女郎 (1975)    
    廉政風暴 (1975) ... 亨達
    少林寺拳法 (1976)    
    出冊 (1977)    
    男猛 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    四二八 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    狙擊十三 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    手扣 (1979)    
    發圍 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    邊緣人 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    猛龍福星 (1981)    
    喋血奇兵 (1991)    
    行規 (2000)