Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李潔芳
Lee Kit-Fong
 
Filmography (1958-1967)
 
  製片 (36 films)
    飛行太子 (1958)    
    紅娘 (1958)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    天賜良緣 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    跨鳳乘龍 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    代代扭紋柴 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    雨夜驚魂 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    義犬神童 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    新夜光杯 (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    驚天動地 (1962)    
    新姊妹花 (1962)    
    一飛沖天 (1962)    
    糊塗福星 (1963)    
    大俠金葫蘆 (1963)    
    追婚記 (1963)    
    玫瑰夫人 (1964)    
    五鼠鬧東京 (1964)    
    鴻運當頭 (1964)    
    盲童奇遇記 (1967)    
  故事 (1 film)
    天賜良緣 (1959)