Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁鋒(1)
Leung Fung (1)  ♂
 
Filmography (1948-1967)
 
  製片 (4 films)
    好女唔論嫁萓 (1959)    
    夫妻和順玩 (1959)    
    鬼馬福星 (1959)    
    紐約唐人街碎屍案 (1961)    
  副導演 (29 films)
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956)    
    哪宅大鬧天宮 (1957)    
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958)    
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958)    
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    猩猩王大鬧天宮 (1959)    
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959)    
    火葬爛頭何 (1959)    
    夫妻和順玩 (1959)    
    花燈記 (1960)    
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960)    
    猩猩王大戰黃飛鴻 (1960)    
    江湖三女俠(下集) (1960)    
    娘子軍封王 (1960)    
    公寓謀殺案 (1960)    
    江湖三女俠(上集) (1960)    
    金刀奇俠 (1961)    
    金刀女俠棋掃鐵樑寺 (1961)    
    紐約唐人街碎屍案 (1961)    
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    青龍鎮殲霸戰 (1961)    
    黃飛源大破五虎陣 (1961)    
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    關東大俠白骨潭奪寶記 (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    釵頭鳳 (1962)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    彩鳳驚魂 (1963)    
  監製 (1 film)
    鬥氣夫妻 (1949)    
  導演 (15 films)
    傻人艷福 (1952)    
    賣花得美 (1953)    
    慈善紅伶歌唱大會串 (1953)    
    錢作怪 (1953)    
    暴雨梨花 (1953)    
    歌唱海棠紅 (1953)    
    善惡到頭終有報 (1954)    
    患難夫妻 (1954)    
    南海拳王夜盜梅花馬 (1957)    
    蔡中興建洛陽橋 (1957)    
    隱形女俠 (1962)    
    臥龍山生死鬥 (1962)    
    雙劍神鞭俠 (1962)    
    骨肉恩情 (1963)    
    七劍十三俠 (1967)    
  演員 (18 films)
    富貴浮雲 (1948) ... 企堂甲
    十艷戀檀郎 (1948)    
    御貓大戰錦毛鼠 (1948)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    江湖鐵漢 (1948)    
    地底迷宮 (1948)    
    此恨綿綿無絕期 (1948) ... 職員
    仙童玉女 (1948) ... 周紳士
    孽海癡魂(上集) (1949) ... 太子黃
    血染斷腸碑 (1949) ... 店主
    不是冤家不聚頭 (1949)    
    大四喜 (1949) ... 二叔
    孽海癡魂(下集大結局) (1949) ... 太子黃
    羅宮春色 (1949)    
    妒潮 (1950) ... 孫尚仁
    粉陣迷龍 (1951)    
    金刀奇俠 (1961)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
  編劇 (7 films)
    血染斷腸碑 (1949)    
    人海狂潮 (1951)    
    傻人艷福 (1952)    
    錢作怪 (1953)    
    善惡到頭終有報 (1954)    
    南海拳王夜盜梅花馬 (1957)    
    蔡中興建洛陽橋 (1957)