Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張鐵
Cheung Tit
 
Filmography (1955-1964)
 
  監製 (1 film)
    金粉世家(下集) (1961)    
  製片 (18 films)
    後窗 (1955)    
    世家子弟 (1956)    
    駙馬艷史 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    天官賜福 (1958)    
    大冬瓜 (1958)    
    十兄弟 (1959)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    血淚人生 (1960)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    血繡鞋 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    滿江紅 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    鬼兇手 (1964)    
    大飯店 (1964)    
  演員 (4 films)
    後窗 (1955)    
    世家子弟 (1956)    
    我要活下去 (1960)    
    殘月離魂 (1962)