Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石致斌
Shek Chee-Bun  ♂
Aliases:  石志斌


 
Filmography (1956-1977)
 
  製片 (4 films)
    玉女英魂(下集) (1965)    
    無字天書 (1965)    
    玉女英魂(上集) (1965)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
  導演 (2 films)
    旺財嫂 (1967)    
    丹心令 (1969)    
  場記 (1 film)
    傻人發達 (1961)    
  策劃 (3 films)
    我是一沙鷗 (1976)    
    愛有明天 (1977)    
    愛的賊船 (1977)    
  出品人 (3 films)
    輕煙 (1972)    
    煙雨斜陽 (1973)    
    不再有春天 (1974)    
  動作設計 (1 film)
    一代劍王 (1968)    
  副導演 (44 films)
    白蛇女碎屍還孽債(上集) (1960)    
    陰陽河會妻 (1960)    
    碧血金釵(上集) (1963)    
    碧血金釵(下集) (1963)    
    一后三王 (1963)    
    一味靠滾 (1964)    
    海角驚魂 (1964)    
    雪花神劍(下集) (1964)    
    碧血金釵大結局 (1964)    
    雪花神劍(三集大結局) (1964)    
    雪花神劍(大結局) (1964)    
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    雪花神劍(上集) (1964)    
    天火爐 (1965)    
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    六指琴魔(下集) (1965)    
    聖劍風雲(下集) (1965)    
    如來神掌怒碎萬劍門 (1965)    
    神劍魔簫(上集) (1965)    
    鐵金剛狗場追兇 (1965)    
    鬼谷神珠 (1965)    
    六指琴魔(上集) (1965)    
    聖劍風雲(上集) (1965)    
    六指琴魔(大結局) (1965)    
    碧落紅塵(上集) (1966)    
    荳寇干戈(上集) (1966)    
    劫火紅蓮(下集) (1966)    
    碧落紅塵(大結局) (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    勇特務犬戰神秘黨 (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    一劍情 (1966)    
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    荳寇干戈(下集) (1966)    
    金鼎游龍 (1966)    
    漁港恩仇 (1967)    
    飛賊紅玫瑰 (1967)    
    天劍絕刀 (1967)    
    碧眼魔女 (1967)    
    女金剛大戰眼龍 (1967)    
    大師姐 (1967)    
    玉女飛龍 (1967)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968)    
    藍色酒店 (1968)    
  演員 (24 films)
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 打手
    黃飛鴻天后廟進香 (1956)    
    黃飛鴻水底三擒蘇鼠廉 (1956) ... 打手甲
    風火鬼頭刀 (1957)    
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957)    
    黃飛鴻河南浴血戰 (1957) ... 李徒
    黃飛鴻血濺姑婆屋 (1957) ... 海盜丁
    黃飛鴻鐵雞鬥神鷹 (1958)    
    火葬爛頭何 (1959)    
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960) ... 堀尾龍
    猩猩王大戰黃飛鴻 (1960) ... 爪牙丁
    鐵臂拳王 (1960)    
    仙鶴神針 (1961)    
    太平天國女英雄 (1961) ... --
    黃飛源大破五虎陣 (1961) ... 爪牙丁
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    雷電天仙劍 (1963)    
    飛劍神龍 (1963)    
    魔宮神掌(上集) (1964) ... 齊天福
    神龍五虎將 (1964) ... 爪牙
    魔宮神掌(下集) (1964)    
    情俠情仇 (1964)    
    女殺手虎穴救孤兒 (1966) ... 李黑
    七公主(上集) (1967)    
  助理指導 (5 films)
    喜結未了緣 (1965)    
    六指琴魔(大結局) (1965)    
    老夫子三救傻仔明 (1966)    
    如來神掌再顯神威 (1968)    
    如來神掌劈魔平九派 (1968)    
  執行導演 (1 film)
    一代劍王 (1968)    
  編劇 (1 film)
    關東三女俠 (1961)