Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪偉良
Hung Wai-Leung  ♂





 
Filmography (1997-2014)
 
  演員 (21 films)
    十萬火急 (1997)    
    恐怖雞 (1997)    
    暗花 (1998)    
    暗戰 (1999) ... 財務公司經理
    鎗火 (1999)    
    孤男寡女 (2000)    
    瘦身男女 (2001)    
    鍾無艷 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    大事件 (2004)    
    柔道龍虎榜 (2004)    
    借兵 (2005)    
    神探 (2007)    
    跟蹤 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    青苔 (2008)    
    文雀 (2008)    
    單身男女 (2011)    
    奪命金 (2011) ... 坤哥壽宴酒樓部長
    高海拔之戀II (2012) ... 邁克助手
    盲探 (2013) ... 的士司機
  燈光 (2 films)
    破事兒 (2007)    
    單身男女2 (2014)