Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李蘇
Lee So (1)
 
Filmography (1952-1964)
 
  演員 (1 film)
    星島紅船 (1955)    
  配樂 (35 films)
    歌唱十二釵 (1952)    
    人望高處 (1954)    
    初為人母 (1954)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    花都綺夢 (1955)    
    烈女報夫仇 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    星洲艷跡 (1956)    
    寶扇緣 (1957)    
    王老虎搶親 (1957)    
    宮主刁蠻駙馬嬌 (1957)    
    花債狀元還 (1958)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    南洋阿伯 (1958)    
    花染狀元紅 (1958)    
    冤枉相思 (1959)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    非夢奇緣 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    再世奇緣 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    步步高陞 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    搶老婆 (1962)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    大明群英會 (1962)    
    錦繡天堂 (1964)