Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥濤
Mak To
 
Filmography (1963-1968)
 
  製片 (14 films)
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    女大女世界 (1964)    
    鬼新娘 (1964)    
    公子多情 (1965)    
    結髮情 (1965)    
    我愛紫羅蘭 (1966)    
    願嫁鬼新郎 (1966)    
    冤魂鏡 (1966)    
    毒天使 (1966)    
    小姐、先生、師奶 (1967)    
    蓬門淑女 (1967)    
    玉女痴情 (1968)    
    鎖著的新娘 (1968)    
  故事 (1 film)
    鬼新娘 (1964)    
  演員 (1 film)
    孝女珠珠 (1966)    
  策劃 (2 films)
    孝女珠珠 (1966)    
    青春之戀 (1967)