Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉兆榮
Lau Siu-Wing
 
Filmography (1954-1977)
 
  配樂 (31 films)
    錯燒龍鳳燭 (1954)    
    姊妹心 (1955)    
    畫裡天仙 (1957)    
    梁祝恨史 (1958)    
    花債狀元還 (1958)    
    胡不歸 (1958)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    彩鳳喜迎春 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    跨鳳乘龍 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    女兒香 (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    可憐女 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    再世奇緣 (1960)    
    步步高陞 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    大明群英會 (1962)    
    紫釵記 (1977)